decoration
decoration

Expositie FETISHISM IN EMBROIDERY

De expositie is toegankelijk in ons kantoorpand (Jansbinnensingel 24-25 – Arnhem) van maandag 10 juni t/m 21 juli 2013 op alle dagen van de week tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor nadere informatie stuur een e-mail aan moba@nvgadvocaten.nl.

Met het thema van deze bijzondere expositie van de hedendaagse kunstenaar Ton of Holland sluiten wij aan bij het thema van de in de binnenstad van Arnhem te houden Mode Biënnale Arnhem (M°BA 13): ‘Fetishism in Fashion’. Dit thema spreekt ons erg aan. En vanwege onze verbondenheid met de (binnen-)stad Arnhem willen wij dat graag ondersteunen.

Ton of Holland over zijn schilderijen met borduurwerk:
“Codes, signalen en gebruiken in met name de (gay en fetisj) subcultuur, zijn voor mij een bron van inspiratie. De snel wisselende modes en codes zijn alleen te begrijpen voor de juiste verstaander. Via mijn kleurrijk geborduurde schilderijen laat ik letterlijk en figuurlijk de gelaagdheid van een zeer speciale scene zien.”

Net als het werk van Ton, wordt ons werk gekenmerkt door out-of-the-box-denken met oog voor detail, situatie, dynamiek en de cliënt. Voor niet-advocaten (en relativerende advocaten met enige mate van fantasie) kan de lange zwarte toga met witte bef van de advocaat zelfs bij uitstek een exponent zijn van het thema van M°BA 13. Al deze elementen, mode, fetisjisme, de advocaat en de betrokkenheid met de stad Arnhem komen ook weer terug in het schort <link> dat wij hebben ontworpen en gemaakt in het kader van het schortenproject voor binnenstadondernemers van M°BA 13. Ook dit schort zal te zien zal zijn op de expositie en wordt geshowd door een van onze advocaten op de catwalk op 7 juli 2013 (tijdens ‘de schortenparade’ op het plein voor Dudok).

Wij zijn er trots op dat de opening van deze baanbrekende expositie Fetishism in Embroidery vindt plaats op zondag 9 juni a.s. door de curator van M°BA 13, mevrouw Lidewij Edelkoort.

 

© 2011 Noppen de Vries Goemans Advocaten