decoration
decoration

Particulieren

Juridische kwesties waar wij wel raad mee weten

U kunt een probleem hebben met de overheid, bijvoorbeeld over de vergunning voor uw dakkapel, of de plaatsing van een zendmast dichtbij uw huis. Mogelijk dat u een conflict heeft met uw werkgever over ontslag of uw arbeidsvoorwaarden. Bij aanschaf van kostbare producten kunt u te maken krijgen met een geschil over de garantie. Uw verzekeringsmaatschappij wenst niet uit te betalen of u heeft een conflict met uw huurbaas. Het kan zijn dat u na de aankoop van uw woning problemen krijgt rondom conformiteit.

Het zijn voorbeelden van vervelende kwesties waar onze advocaten u graag bij te hulp schieten. Soms met een kort advies. Als het nodig is met het zetten van gerechtelijke stappen.

Juridisch advies van een advocaat

Het is een vaakgehoorde misvatting dat een advocaat er alleen is voor in de rechtszaal. Zeker, wij voelen ons daar als een vis in het water, maar ook buiten de rechtszaal kunt u bij ons terecht. Voor juridisch advies bijvoorbeeld. Advies kunt u ook inwinnen bij een juridisch loket, een welwillende kennis of uw boekhouder. Neemt u dan wel in overweging dat onze advocaten bewezen deskundig zijn en als geen ander de weg weten in het soms ondoorgrondelijke Nederlandse rechtssysteem. Zij staan garant voor een juridisch advies waar u op kunt bouwen.

Wees er op tijd bij

Wij adviseren u in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. Als u te lang wacht kan uw probleem al een wending hebben genomen die door ons niet meer terug te draaien is. Bovendien maakt een goed advies dat bijtijds is ingewonnen het doorlopen van een juridisch traject goedkoper.

Een adviesgesprek

Twijfelt u of een van onze advocaten iets voor u kan betekenen? In een (eerste) adviesgesprek gaan wij dit samen met u uitzoeken door dieper op de inhoud van uw vraag en/of probleem in te gaan. Zo vormt u zich een goed beeld van wat onze advocaten voor u kunnen betekenen. (Kosteloos is dit niet, wij nemen de tijd om u advies te geven; de kosten worden vooraf met u besproken.) Het kan zelfs zo zijn dat we u aanraden helemaal geen advocaat in te schakelen. Het gaat ons erom dat u weet waar u aan toe bent.

Hier vindt u onze contactgegevens.

© 2011 Noppen de Vries Goemans Advocaten