decoration
decoration

Strafrechtadvocaten Arnhem

Degelijk en betrouwbaar

Onze strafrechtadvocaten mr. Johan Schouten en mr. Lotje Koers vormen de afdeling strafrecht. Johan Schouten is lid van de commissie strafrechtspleging van de Nederlandse Orde van Advocaten in het arrondissement Arnhem. Lotje Koers is tevens docent strafrecht bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen en lid van de Nederlandse vereniging van strafrechtadvocaten.

Voor grote en kleine zaken

Wij maken geen verschil tussen grote en kleine zaken. Beiden pakken we hetzelfde aan: grondig en in samenspraak met de cliënt. Daarbij hechten we groot belang aan een betrouwbaar en objectief juridisch advies. Dat is in onze ogen de enige manier om een goede verdediging te voeren. Geen (juridische) luchtkastelen dus. Daar is in het strafrecht niemand bij gebaat. En als we u bijstaan hebben we slechts uw belang voor ogen!

Ons eerste advies

Voor het strafrecht geldt: hoe eerder u contact legt met een strafrechtadvocaat hoe beter. U kunt zelfs al juridisch advies inwinnen nog voordat er sprake is van een strafrechtelijk onderzoek of een dagvaarding. Juist in het eerste contact met politie en justitie is het risico op een onvoorzichtige verklaring groot. Een dergelijke verklaring is later niet meer terug te draaien. Met alle gevolgen van dien.

Laagdrempelig

We zijn een laagdrempelig kantoor. Op onze contactpagina vindt u al onze gegevens.

© 2011 Noppen de Vries Goemans Advocaten